Դաս 2
Սովորել դաս 4-ը /դասագրքիցէջ 15-17/:
1. Պատրաստել էլեկտրոնային նյութ բակտերիաների կառուցվածքի և արդյունաբերության մեջ օգտագործման եղանակների վերաբերյալ:
2. Բացատրել կաթի թթվելու պրոցեսը, (ովքեր չեն բացատրել):
Կաթը թթվում է բակտերիաների շնորհիվ: Կաթը, երբ եռացնում ենք հետո թողնում մի քանի օր բակտերիաների շնորհիվ կաթը թթվում է, քանի որ կա բակտերիաների տեսակներ, որոնք թթվեցնում են սննդամթերը: Կաթի թթվելու վրա կարող է նաև ազդել C վիտամինի պակասը: